דלגו לתוכן

שיתוף מכשירים

אתם יכולים לתת גישה למכשיר לאדם אחר עם חשבון HAM. לדוגמה, לעובד או לשותף, או לטכנאי התחזוקה.

אתם צריכים: גישת ניהול או גישת בעלים למכשיר.

עובד שרק רואה את המדידות

Section titled “עובד שרק רואה את המדידות”

זה המקרה הנפוץ ביותר. העובד רואה את המדידות, אבל לא משנה שום דבר.

  1. העובד יוצר חשבון HAM בחינם עם הדוא״ל שלו. ראו יצירת חשבון.
  2. בדף המכשיר, פתחו את האזור גישה ושיתוף. הקלידו את הדוא״ל של העובד ובחרו תצוגה. לחצו על שיתוף.

למכשירים רבים באותו זמן, לדוגמה כל המקררים, ראו שיתוף מכשירים רבים באותו זמן.

אם האדם לא רוצה חשבון או צריך גישה לכמה ימים, השתמשו באורח. לדוגמה, אורח במלון.

רמה מה היא עושה
תצוגה רואה את המדידות, את הגרפים ואת הדוחות.
בקרה כל מה ש-תצוגה עושה. היא גם משנה את הפלטים, לדוגמה מדליקה ממסר.
ניהול כל מה ש-בקרה עושה. היא גם משנה את ההגדרות, את התזמונים, את השם ואת השיתוף.
בעלים החשבון שהוסיף את המכשיר. אי אפשר לשנות אותה באזור הזה.

אתם לא יכולים לתת רמה גבוהה יותר מהרמה שלכם.

  1. פתחו את דף המכשיר.
  2. פתחו את האזור גישה ושיתוף.
  3. בשדה דוא״ל / שם אורח, הקלידו את הדוא״ל של החשבון האחר או את השם של אחד האורחים שלכם.
  4. ברשימה גישה, בחרו את הרמה.
  5. לחצו על שיתוף.
האזור גישה ושיתוף עם רשימת החשבונות והטופס לחשבון חדש
מחשב
האזור גישה ושיתוף עם רשימת החשבונות והטופס לחשבון חדש
טלפון

החשבון האחר מקבל דוא״ל והתראה בפעמון. עד שהאדם מאשר, הרשימה מציגה ממתין ליד הדוא״ל. ראו פעמון ההתראות.

אם הדוא״ל לא שייך לחשבון HAM, האפליקציה מציגה “הדוא״ל אינו תואם למשתמש”. בקשו מהאדם ליצור חשבון קודם.

שיתוף מכשירים רבים באותו זמן

Section titled “שיתוף מכשירים רבים באותו זמן”
  1. ברשימת המכשירים, פתחו את התפריט כלים.
  2. לחצו על בחר מכשירים.
  3. בחרו את המכשירים.
  4. לחצו על שיתוף בסרגל הבחירה.
  5. הקלידו את הדוא״ל, בחרו את ה-גישה ולחצו על שיתוף.
  1. פתחו את האזור גישה ושיתוף של המכשיר.
  2. בשורה של החשבון, בחרו רמה אחרת ברשימה גישה.
  3. כדי לבטל, בחרו ביטול גישה.
  4. אשרו.

אחרי הביטול, החשבון מאבד את הגישה מיד.

אתם לא יכולים לשנות את השורה שלכם (אתה). אתם גם לא יכולים לשנות חשבונות עם רמה שווה לרמה שלכם או גבוהה ממנה.

הפעילו את מקומי בלבד בשורה של חשבון. אז החשבון רואה את המכשיר רק כאשר הוא באותה רשת מקומית כמו המכשיר.

השורה כל אחד אומרת שהמכשיר ציבורי, עם הרמה של השורה הזו.

אורחים וחשבונות מנוהלים

Section titled “אורחים וחשבונות מנוהלים”

הסרת המכשיר מהחשבון שלכם

Section titled “הסרת המכשיר מהחשבון שלכם”

בשורה אתה, לחצו על מחיקת מכשיר. האפליקציה מבקשת מכם לאשר פעמיים.

צ'אט עם התמיכה