Mutați un dispozitiv în alt loc sau în alt cont
În alt loc
Secțiune intitulată „În alt loc”Dispozitivul rămâne în contul dumneavoastră. Mutarea schimbă doar conexiunea WiFi.
| Loc nou | Ce faceți |
|---|---|
| Pe același amplasament, cu același WiFi | După mutare, verificați Putere semnal pe pagina dispozitivului. |
| Pe alt amplasament, cu alt WiFi | Trimiteți dispozitivului datele noului WiFi. Vedeți Schimbați routerul sau parola WiFi. |
Dacă dispozitivul folosește o sondă sau un transformator de curent, verificați din nou instalarea și setările. Vedeți Amplasarea sondelor și cablajul.
Dacă s-a schimbat utilizarea dispozitivului, verificați și regulile lui. De exemplu, un frigider și un congelator au limite de temperatură diferite.
În alt cont
Secțiune intitulată „În alt cont”Fiecare dispozitiv are un singur proprietar. Aplicația nu transferă proprietatea de la un cont la altul. Aveți două opțiuni.
Partajare
Secțiune intitulată „Partajare”Dacă celălalt utilizator trebuie doar să vadă sau să controleze dispozitivul, partajați-l. Dispozitivul rămâne în contul dumneavoastră. Vedeți Partajați dispozitive.
Proprietar nou
Secțiune intitulată „Proprietar nou”Proprietarul actual elimină dispozitivul din contul său. Apoi proprietarul nou îl revendică cu Cheie dispozitiv.
-
Proprietarul actual deschide pagina dispozitivului.
-
În secțiunea Acces și partajare, își găsește propriul rând cu insigna Proprietar.
-
Atinge Ștergere dispozitiv.
-
Confirmă de două ori: la Sigur doriți să eliminați dispozitivul? și la Aceasta elimină definitiv dispozitivul din contul dvs. Continuați?.
-
Proprietarul nou revendică dispozitivul în propriul cont. Vedeți Revendicați un dispozitiv cu cheia dispozitivului.


Proprietarul nou are nevoie de eticheta cu Cheie dispozitiv. Dați-i eticheta împreună cu dispozitivul.
Dacă dispozitivul se mută pe alt amplasament, proprietarul nou îl conectează și la WiFi-ul său. Vedeți Conectați un dispozitiv la WiFi.
Instalați pentru clienți?
Secțiune intitulată „Instalați pentru clienți?”Revendicați dispozitivul direct în contul clientului. Astfel nu trebuie să-l mutați mai târziu. Pentru a configura și a întreține dispozitivele clientului, cereți să gestionați contul clientului. Vedeți Gestionare de către un instalator sau partener.
Proprietarul anterior nu este disponibil
Secțiune intitulată „Proprietarul anterior nu este disponibil”Dacă proprietarul anterior nu a eliminat dispozitivul, revendicarea afișează Dispozitivul aparține deja altcuiva.. Vedeți Dispozitivul aparține altui cont.
Pentru întrebări despre istoricul măsurătorilor după o schimbare de proprietar, contactați suportul.

