Gå til innholdet

Flytt en enhet til et annet sted eller en annen konto

Enheten blir værende på kontoen din. Flyttingen endrer bare WiFi-tilkoblingen.

Nytt sted Hva du gjør
På det samme anlegget, med det samme WiFi-nettverket Kontroller Signalstyrke på enhetssiden etter flyttingen.
På et annet anlegg, med et annet WiFi-nettverk Send detaljene til det nye WiFi-nettverket til enheten. Se Bytt router eller WiFi-passord.

Hvis enheten bruker en sonde eller en strømtransformator, kontroller installasjonen og innstillingene på nytt. Se Plassering av sonder og kabling.

Hvis bruken av enheten er endret, kontroller også reglene for den. Et kjøleskap og en fryser trenger for eksempel forskjellige temperaturgrenser.

Hver enhet har én eier. Appen overfører ikke eierskapet fra én konto til en annen. Du har to valg.

Hvis den andre brukeren bare trenger å se eller styre enheten, del den. Enheten blir værende på kontoen din. Se Del enheter.

Den nåværende eieren fjerner enheten fra kontoen sin. Deretter registrerer den nye eieren den med Device Key.

  1. Den nåværende eieren åpner enhetssiden.

  2. I delen Tilgang og deling finner eieren sin egen rad med merket Eier.

  3. Eieren trykker på Slett enhet.

  4. Eieren bekrefter to ganger: ved Fjerne enheten? og ved Dette fjerner enheten permanent fra kontoen din. Fortsette?.

  5. Den nye eieren registrerer enheten på sin egen konto. Se Registrer en enhet med Device Key.

Delen Tilgang og deling på enhetssiden, med eieren og brukerne
Datamaskin
Delen Tilgang og deling på enhetssiden, med eieren og brukerne
Telefon

Den nye eieren trenger etiketten med Device Key. Gi etiketten sammen med enheten.

Hvis enheten flyttes til et annet anlegg, kobler den nye eieren den også til sitt WiFi-nettverk. Se Koble en enhet til WiFi.

Registrer enheten på kundens konto fra starten. Da trenger du ikke å flytte den senere. For å sette opp og vedlikeholde enhetene til kunden, be om å administrere kundens konto. Se Administrasjon av en installatør eller partner.

Hvis den forrige eieren ikke har fjernet enheten, viser registreringen Enheten tilhører allerede noen andre.. Se Enheten tilhører en annen konto.

For spørsmål om historikken til avlesningene etter et bytte av eier, kontakt kundestøtte.

Chat med support